Termeni si Conditii

 

 1. INTRODUCERE

 

Acest site este operat de Creativ Webmedia Solutions, societate care functioneaza in conformitate cu legile din Romania cu sediul social in strada Ozana, nr 3, sector 3, Bucuresti.

Inregistrata la Registrul comertului sub nr J40/10484/2016

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a acestui site web și de achizitionare a serviciilor si produselor comercializate prin acest site.

Politica de retur, politica de confidentialitate si orice alte documente la care se face referire in acest document fac parte din Termeni si Conditii.

Prin acceptarea Termenilor și a Conditiilor, sunteti de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS cat si cu toate celelalte documente cuprinse in acest document.

Cititi cu atentie Termenii si Conditiile inaintea utilizarii site-ului. Daca nu sunteti de accord cu Termenii si conditiile va rugam sa nu folosit acest website.

Ne rezervam derepturile de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile. Orice modificari implementate vor intra in vigoare numai pentru comenzile nou plasate dupa publicarea modificarilor.

 

 1. DEFINITII

SITE – Domeniu CreativeFive.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS/ CREATIVE FIVE prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS / CREATIVE FIVE, sau alte date privilegiate ale acesteia.

 

VANZATOR – CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS/ CREATIVE FIVE

 

CUMPARATOR – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

 

CLIENT – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de CREATIV WEBMEDIA/ CREATIVE FIVE (electronic, telefonic, etc)

 

UTILIZATOR – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii

 

 

CONT – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

 

 

BUNURI SI SERVICII – orice produs sau serviciu listat pe Site.

 

CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri si/sau bervicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de vanzator.

 

COMENTARIU – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

 

 

REVIEW – o evaluare scrisa redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

 

RATING – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui client fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele.

 

 

COMUNICARI COMERCIALE – Orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail / SMS / telefonic / mobile push / webpush etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ai achizitionat/vizualizat, informatii cu privire la oferte sau promotii, sau alte comunicari comerciale, cum ar fi cercetari de piata si/sau sondaje de opinie.

DATE CU CARACTER PERSONAL – Orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); in principiu, reprezinta date personale: numele si prenumele persoanei, domiciliu, adresa de email, CNP-ul, numarul de telefon, coduri de identificare client/identificator online, date de localizare etc.;

CONSIMTAMANT al persoanei vizate – Inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o, declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate;

 

 

 

 1. GENERAL

 

3.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS si acesta. Va rugam sa parcurgeti cu atentie acest document pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite/ neplacute.

3.2. Furnizarea serviciilor si/sau a produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Optand pentru inregistrare, Membrul sau Clientul se obliga sa furnizeze corect numele, adresa si alte informatii necesare in vederea operarii comenzilor plasate. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acesteia. Compania CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS nu poate fi facuta responsabila pentru erorile/incidentele survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

3.3. Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri, se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii.

3.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului,

3.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta prezentul Document privind termeni si conditii va trimite un e-mail pe hello@creativefive.ro cu precizarea motivelor si/sau solicitarilor de realizare a modificarilor intervenite.

3.5.1. Utilizatorul sau Clientul isi poate retrage in orice moment consimtamantul exprimat intelegand sa renunte la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de CREATIV WEBMEDIA prin intermediul Site-ului, in acest sens Utilizatorul sau Clientul va trimite un e-mail pe adresa hello@creativefive.ro 

3.5.2. In situatia in care Utilizatorul sau Clientul nu doreste a mai primi din partea companiei CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS / Creative 5 newslettere/alerte si/sau comunicari efectuate in scop de marketing si publicitate/promotional prin intermediul oricarui canal de comunicare poate efectua solicitarea de DEZABONARE disponibila in cuprinsul oricarei comunicari via e-mail.

3.5.3. Utilizatorul sau Clientul, in conformitate cu dispozitiile si normele privind protectia datelor cu caracter personal, are dreptul de a solicita STERGEREA datelor sale personale prelucrate in scop commercial. In acest sens poate formula solicitarea scrisa pe adresa : hello@creativefive.ro 

3.6. Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.7. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat.

3.8. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.

3.9. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Depunem toate eforturile pentru a va asigura ca va protejam si respectam confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea masurilor necesare prevazute de normele si reglementarile in vigoare privind protectia datelor, inclusiv Regulamentul general (UE) 2016/679 privind protectia datelor (“ RGPD”).

4.1. Potrivit normelor si reglementarilor in vigoare privind protectia datelor (“ RGPD”) – datele cu caracter personal sunt definite ca orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

4.2. In procesul de operare a prezentului site web, Compania CREATIV WEBMEDIA colecteaza anumite informatii (“date cu caracter personal”) referitoare la persoane fizice identificate sau care pot identifica persoane fizice, date furnizate de utilizatorii prezentului site web, prin exprimarea voluntara a consimtamantului, in mod direct.

4.3. Scopurile prelucarii datelor cu caracter personal furnizate sunt urmatoarele:

 • procesarea comenzilor si retururilor;
 • pastrarea relatiei cu partenerii contractuali in scopuri contabile;
 • optimizarea activitatii de marketing;
 • solutionarea cererilor privind indeplinirea unei comenzi;
 • comunicari de marketing;
 • administrarea contului in cadrul platformei;
 • scopuri statistice;
 • feedback-ul furnizat serviciilor oferite de catre CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS.

De asemenea este bine sa stiti ca putem prelucra date cu caracter personal pentru a va informa in legatura cu produse si servicii, oferte promotionale sau pentru abonarea la newsletter. Ca regula generala, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate in scopuri directe de marketing numai cu consimtamantul dvs. si prin utilizarea canalelor de comunicare (email, sms etc.) pe care le-ati indicat in momentul oferirii consimtamantului. In aceste conditii este important sa cunoasteti ca vom utiliza consimtamantul dvs. exprimat in scop de marketing pana la retragerea acestuia, existand posibilitatea de retragere a acestui tip de consimtamant oricand.

Mai multe informatii: http://creativefive.ro/politica-de-confidentialitate/

 1. FOLOSIREA COOKIE-URILOR

 

Mai multe informatii: http://creativefive.ro/politica-de-confidentialitate/

 

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

6.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

6.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

6.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

6.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

 

 

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

 

 

7.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel CREATIV WEBMEDIA. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

 

7.2 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

 

7.3. CREATIV WEBMEDIA poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

 

7.4. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

 

7.5. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

 

 

 1. COMANDA

 

8.1.Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata.

Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

8.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

8.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

8.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

8.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

8.4.2. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

 

 

 1. CONFIDENTIALITATE

 

9.1. CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

9.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

9.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

 

 

 1. FACTURARE – PLATA 

 

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.creativefove.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10.4. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: hello@creativefive.ro

 

 1. FRAUDA

 

11.1. CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

11.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

11.3. CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS.

11.4. CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

11.5. Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS. Rezervam dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

 • 11.5.1. De a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 • 11.5.2. De a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS catre Membru / Client.
 • 11.5.3. De a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.

 

 

 

 

 

 1. DISPOZITII FINALE

 

12.1. CREATIV WEMEDIA SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

12.3. CREATIV WEBMEDIA SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

 1. CONTACT SI ALTE INFORMATII

 

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii, va rugam sa ne contactati prin e-mail la: hello@creativefive.ro

13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul Creative Five, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea Creativ Webmedia Solutions SRL.

 

Share This