Lucrezi cel mai bine in echipe, si asta este un talent!

Nu ai temperamentul potrivit pentru a fii Freelancer, sau nu esti inca in acel punct in viata ta.  DAR asta nu inseamna ca nu esti extrem de talentat/a. Unele persoane pur si simplu lucreaza mai bine in echipa decat pe cont propriu.

Esti unul dintre acei oameni pe care colegii se pot baza. Iti stii bine punctele forte, rutina te ajuta sa iti atingi ambitiile si cu siguranta esti foarte apreciat/a la locul de munca.  Asta nu inseamna ca nu poti face un ‘trial run’ in ceea ce priveste Freelancing-ul.

Daca simti ca este momentul pentru o schimbare, nu te grabi. Nu trebuie sa renunti la job pentru a vedea ce inseamna sa fii freelancer. Poti incepe cu cateva minute pe zi.

 

Fa primul pas! Inscrie-te la nEWSLETTER si PRIMESTI GRATUIT fisele de lucru pentru inceputul unei cariere in Freelancing. Sunt de ajuns 30 de minute zilnic pentru a incepe.

DESCARCA MAPA PORTABILA FREELANCING 

Mapa printabila cu 4 fise de lucru care te vor ajuta sa creezi o imagine completa a viitorului tau brand.

  1. IMAGINEA CLIENTULUI IDEAL – te ajutam sa creezi pas cu pas imagine publicului tinta pentru a sti cui te adresezi. De asemenea, dai viata imaginii clientului ideal in cativa pasi simplii.
  2. GHID MARKETING – te indrumam sa construiesti  caramida cu caramida imaginea unui brand/ tip de business coerent inca de la inceput.
  3. GOAL SPREADSHEET – stim cat de mult conteaza sa-ti cunosti punctele forte cat si pe cele slabe. Te ajutam sa iti determini un set de valori si teluri si pas cu pas sa le atingi pe fiecare in parte.
  4. RETELE SOCIALE – iti prezentam cateva trucuri simple, tips and tricks pentru ca posturile tale pe Facebook, Instagram, Twitter etc sa fie de succes si sa creezi content de calitate in cel mai scurt timp.

 

Share This