Felicitari, Esti facut/a pentru cariera de freelancer

Esti o fire dinamica, gata sa ia orice provocare ca pe o forta pozitiva de schimbare. Iti faci planul in timp ce mergi si esti capabil/a sa il respecti fara forte exterioare care sa te constranga.
Nu ai nevoie de sefi sau program strict, te poti organiza super eficient si esti cel mai motivat/a atunci cand lucrezi pe cont propriu. Nu te sperie deadline-urile, dimpotriva, stralucesti sub presiune, like a dimaond in the making.

Uramatorul pas pentru tine ar fi sa iti vaorlifici acest atuuri intr-un mod care sa iti aduca mai multa satisfactie finaciara, dar si in ceea ce priveste dezvoltarea personala.

Fa primul pas! Inscrie-te la nEWSLETTER si PRIMESTI GRATUIT fisele de lucru pentru inceputul unei cariere in Freelancing. Sunt de ajuns 30 de minute zilnic pentru a incepe.

DESCARCA MAPA PORTABILA FREELANCING 

Mapa printabila cu 4 fise de lucru care te vor ajuta sa creezi o imagine completa a viitorului tau brand.

  1. IMAGINEA CLIENTULUI IDEAL – te ajutam sa creezi pas cu pas imagine publicului tinta pentru a sti cui te adresezi. De asemenea, dai viata imaginii clientului ideal in cativa pasi simplii.
  2. GHID MARKETING Рte indrumam sa construiesti  caramida cu caramida imaginea unui brand/ tip de business coerent inca de la inceput.
  3. GOAL SPREADSHEET – stim cat de mult conteaza sa-ti cunosti punctele forte cat si pe cele slabe. Te ajutam sa iti determini un set de valori si teluri si pas cu pas sa le atingi pe fiecare in parte.
  4. RETELE SOCIALE – iti prezentam cateva trucuri simple, tips and tricks pentru ca posturile tale pe Facebook, Instagram, Twitter etc sa fie de succes si sa creezi content de calitate in cel mai scurt timp.

 

Share This