ECHIPA DE MARKETING ONLINE PE CARE O CATUTAI ESTE ACUM LA DISPOZITIA TA
1
2
3
LUCRAM IN PERMANENTA SI STRANSA LEGATURA CU TINE

Pentru ca avem incredere in comunicare si in colaborari in care feedback-ul si analiza atenta dicteaza directia. Vrem sa iti fim consilierul care te ajuta sa intelegi ce se intampla pentru a putea lua decizii informate.

NU FACEM PROMISIUNI PE CARE NU LE PUTEM TINE

Credem in transparenta totala, ca singura optiune pentru colaborari de succes, pe termen lung. Iti prezentam intotdeauna situatia corect si ne asiguram ca poti avea incredere totala in recomandarile noastre.

Succesul tau este cea mai mare satisfactie

Mai mult decat un partener de incredere, ne dedicam 100% proiectului tau si devenim parte din echipa. Ne bucuram impreuna cu tine de succes si te ajutam sa iti stabilesti si atingi milestones realiste.

Bianca Grama & GABRIELA BERBECE

Managing Partners

Digital Marketing  | Web Design | Branding

Am pornit de la dorinta de a face lucrurile altfel. Ne-am dorit sa aratam ca si in Romania serviciile de web design si online marketing pot avea aceeasi calitate ca cele de afara.

In business am preferat sa punem accentul pe calitate si nu pe cantitate. Construim si consolidam relatii puternice cu fiecare client si cu fiecare proiect in care ne implicam. Echipa noastra devine o extensie a echipei clientului si ne asiguram ca suntem intotdeauna disponibile si prompte.

Pentru noi deadline nu este doar un buzzword, atunci cand ne luam un angajament ne dedicam cu toate resursele, toata seriozitatea si toata creativitate ca rezultatul final sa fie peste asteptari.

Echipa Creative Five este pentru noi o familie, si ne bucuram sa fim inconjurate de oameni cu care stim ca putem excela in orice provocare.

Alex Chiciorea

Master OF FUN

Copywriter | Creativ Assistant

Dorina Panait

Voice of Reason

Social Media Coordinator | PR Assistant

COSTIN SFORARU

ARCUS PRODUCTION

Fotograf | Videograf Colaborator

Share This